diumenge, 31 de maig del 2015

FESTES SALLENTINES DE LES ENRAMADES
Amb col·laboració amb les entitats i grup que promouen aquestes diades, de caire tan sallentí. l'ESGLESIA a Sallent se'n fa ressò, tot commemorant i celebrant la Festa Cristiana del Corpus Christi:
DIJOUS D'ENRAMADES, dia 4 de juny: a les 10 mati a la Parròquia:
MISSA DE COMMEMORACIO DEL CORPUS CHRISTI i PROCESSO per dins del Temple.

GUARNIM L'ESGLESIA PARROQUIAL
Durant aquests dies de les Enramades amb flors, plantes, fruits o ornaments..... (NOTA) Plantes i flors es recolliran el dimecres, dia 3 de juny, de 10  a 12 del mati, de 6 a 7 de la tarda a la mateixa esgl. parroquial.. Les plantes es poden deixar per ser exposades i poder ser recollides des del dimarts, dia 9 de juny, al mati i tarda. Si alguna persona té dificultat de trasllat de plantes, avisar a la parròquia, que prestarà ajuda a domicili.  També hi haurà pòsters amb fotografies de la vida de la parròquia i missionals claretianes.

PORTES OBERTES DURANT EL DIJOUS I DIUMENGE D'Enramades del Temple Parroquial i l'Església del P. Claret, de  5 a les 8 de la tarda per tal de poder ser visites, com també el conjunt de la CASA CLARET a la vila.

EXCURSIO DE FINAL DE CURS
Es preveu pel dissabte, dia 27 de juny oberta a tothom.. L'itinerari en aquests moments s'està concretant i tindria com a lloc principal de les visites el Santuari de la Mare de Déu del Collell i el pas per Santa Pau, Mieres.. Banyoles i Girona. Des del dimecres, dia 10 de juny ja es pot fer reserva de plaça. de 6 a 7 de la tarda, a la rectoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada