dimecres, 15 de juny del 2016

QUAN EL CURS 2015-2016 S'ACABA
Al ritme escolar que afecta a tantes famílies, i també la comunitat parroquial ha desplegat els seus serveis i activitats al llarg de tot curs que s'acaba... Es bo que tots plegats en fem una avaluació per tal de discernir tot allò que ha fet propici l'anunci i vivència de la nostra fe, i  ens ha ajudar a donar millor testimoni com a cristians entre els convilatans.
També per agrair la col·laboració de tots plegats, en especial, els que han assumit serveis i càrrecs en la comunitat parroquial i claretiana en bé de tots.

EL PAPA FRANCESC ATREU A CREIENTS I NO CREIENTS...
I fins i tot per creients d'altres religions...I ho és perquè com a ésser humà té aquelles virtuts oblidades, especialment pels qui tenen poder. Ell no utilitza mai el poder en benefici propi, ni essent arquebisbe de Buenos Aires a l'Argentina.. No va tenir cotxe oficial, ni protecció, ni mòbil, dormia en una cambra petita i tot els regals que rebia eren per als seus pobres. Un Papa, que es troba més enllà dels "egos" personals. Ell parla de com podem viure de forma senzilla, feliç i modesta amb els més oblidats i pobres d'aquest nostre món, Segons aquests criteris ha aparegut la pel·lícula, titulada "Francisco, el padre Jorge" del director  Beda Docampo.-  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada