dimarts, 12 de juny del 2018

Juny 2018

DIMECRES, DIA 13 DE JUNY:
FESTA DE SANT ANTONI DE PÀDUA
Un any més el gremi de paletes i constructors celebren la seva Festa Patronal.                
 A 2/4 d'11 del mati: MISSA prop l'ermitori del Sant (Font del Pitoy, Rampinya amunt).  Cant dels Goigs. 
Repartiment del panet i coca... obsequi dels de la colla dels paletes a tots els assistents. Un Aplec aquest que reuneix cada any molta gent. (Si fes mal temps, la missa se celebraria a la parròquia). Agrair al Gremi de Paletes i Constructors l'organització de la seva festa oberta a totes les persones que en volen participar. 

Felicitem de tot cor el P.Antoni Costa, Rector de la nostra parròquia Santa Maria i Superior de la Comunitat Claretiana, per la seva onomàstica

NOU BISBE CLARETIÀ
El Papa Francesc ha anomenat Bisbe Auxiliar de l'arxidiòcesi d'Osaka, Japó, al P. Josep Mª Abella i Batlle, Missioner Claretià, fill de Lleida. Des dels anys 1969 en què fou destinat al Japó ha exercit diferents càrrecs i ministeris pastorals i de congregació claretiana en aquell país. Per espai de dotze anys, 2003-2015, fou Superior General dels Claretians a Roma. Després se'n tornà al Japó. Actualment era el Rector de la catedral d'Osaka.  Felicitem al P. Josep Mª Abella pel seu nomenament episcopal a l'Església Catòlica al Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada