diumenge, 22 de juliol del 2018

JulioL ---- Agost

TINGUEU PRESENT:

El dia 15 d'agost, dimecres: FESTA DE LA MARE DE DÉU ASSUMPTA només se celebrarà una MISSA A 2/4 DE 11 a la parròquia de les dues que es venen celebrant el diumenge. NOMES PER AQUEST DIA.


ENTRE SETMANA
☞ Dijous, dia 26 de l'actual: Festa de Santa Anna i Sant Joaquim
Aquest dia es commemora el Martiri dels Beats Màrtirs Claretians de Sallent a la Missa de 2/4 de 8 de la tarda a l'Església del P. Claret al redós del seu sepulcre. Recordarem en aquesta Eucaristia al P. Pere Codinachs, aniversari de la seva mort.
NOTA: La Missa 10 del mati queda suprimida. Aquest dia se celebra la Festa de Santa Anna de Claret (Santpedor) amb la Missa de l'Aplec a les 9 del mati.

EXCURSIÓ PARROQUIAL LLARGA 2018
☞ Està programada durant els dies 25 al 29 de setembre. La ruta escollida compren la visita a Navarra i País Basc, en especial, les ciutats de Pamplona Vitòria, Sant Sebastià....Una sortida pensada i programada per totes les persones que vulguin i puguin assistir.. A partir d'aquest proper dimecres, dia 25 de juliol, queda oberta la inscripció de 7 a 8 de la tarda, a la rectoria. En moment oportú es donarà una informació més precisa i detallada de la sortida d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada