diumenge, 9 de desembre del 2018

DESEMBRE 2018

CÀRITAS PARROQUIAL
➾ Servei obert els dijous 13 i 20 de desembre, de 5 a 8 tarda. (Local./Rectoria)

ENTRE SETMANA
Demà, dilluns, dia 10:
☞ Formació Permanent. Tarda de 5 a 6. Rectoria.
Dimarts, dia 11:
☞ Catequesi de la Iniciació Cristiana. Nens i nenes i famílies. 
☞ Despatx Parroquial de 7 a 8 tarda-vespre.
Dimecres, dia 12:
☞ Trobades d'arxiprestes. Bisbat de Vic. Seminari.
Dijous, dia 13:
☞ Recés Sacerdotal a Vic.
☞ Festa de Santa Llúcia. Sallent.

AMBIENTEM EL NADAL D'ENGUANY
✯ No hi pot faltar el bell costum pessebrístic a les nostres esglésies, a les llars, i allí on sigui possible...Per aquest motiu guarnirem de "pessebres" el temple parroquial... i en farem la Benedicció el dia de Nadal!.

PER UN NADAL SOLIDARI
✯ La comunitat parroquial a la vila comparteix el desig de molta gent a la vila que es fa solidaria amb famílies necessitades mitjançant la donació d'aliments, de joguines, a càrrec de Caritas, de la Creu Roja... i altres institucions. I convida a participar-hi!.

FER EL PESSEBRE!
El que havíem aprés amb tanta naturalitat, i s'esperava cada any amb il·lusió, avui potser molts nens i nenes no saben com fer-ho i per tan, no  els atreu. No els han explicat la Història Sagrada. Alguns fan el pessebre per acontentar els avis, als pares... I també es dona pessebres que a voltes han perdut el referent bíblic, com també de qui fa us de figures que res tenen a veure amb el pessebre tradicional de Betlem.

DEL COMUNICAT DE L'ABADIA DE MONTSERRAT (2 DESEMBRE 2018)
✎ Montserrat expressa el "respecte "per la vaga de fam i denuncia la situació dels presos (Lledoners). L'Abadia se n'ha fet ressò... Hi ha esment que això pot comportar unes conseqüències greus per a la seva salut. A més diu que "la presó preventiva de diversos polítics catalans no es entesa per una part molt important de la nostra societat, augmenta innecessàriament la tensió en el nostre país i impedeix que no hi hagi un diàleg més sincer i seré entre les parts.". L'Abadia de Montserrat continua apostant per un diàleg" que ha d'estar basat en la compressió mútua i el respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada