dissabte, 13 de juny del 2020

7 de Juny de 2020
Diumenge Festa de la Santíssima Trinitat
< Pare, Fill i Esperit Sant >
(Il·lustració: Antoni Daufí, cmf)

 En la Solemnitat de la Santíssima Trinitat després d'haver contemplat l'amor del Pare, que tant ha estimat el món que ens ha enviat el seu Fill per salvar-nos, i d'haver celebrat el misteri pasqual de Jesucrist i rebut el do de l'Esperit Sant, ens apleguem avui per lloar d'una manera especial- com una gran recapitulació de la vida cristiana-, el Déu que és, que era i que ha de venir, i entonem el Glòria al Pare, al Fill i l'Esperit Sant de la pietat litúrgica i popular: "Glòria i lloança!".
Que es reconegui constantment sempre la glòria de Déu i se li tributi la deguda lloança.
El Déu-Amor és el Déu-Trinitat: Pare, Fill i Esperit Sant. Es aquest Déu únic en trinitat de persones, el qui estimant tant el món ens ha donat el seu Fill ", perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna".
En aquest Déu-Trinitat qui ens fa entrar en el cercle de l'Amor-Vida de Déu per Jesús en l'Esperit coneixem al Pare, que ha vessat el seu amor al món i ens ha fet a tots germans d'una mateixa i única família, la família de Déu.     L'Església està cridada  a viure de debò i a fer camí legítimament
enmig del món com a reflex de la Trinitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada