dissabte, 14 d’octubre del 2017

Dissabte, dia 21 d'octubre: 
Beatificació dels 109 màrtirs claretians a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.  a les 10 del mati.
NOTA: El dissabte, dia 21 d'octubre queda suprimida la missa de les 9 del matí.-

 Vespre a les 20 h. Missa anticipada de diumenge. Aquest dia serà concelebrada pel Grup de Missioners Claretians provinents de les Negrales.-

CELEBRACIÓ DE LA BEATIFICACIÓ DE 109 CLARETIANS MÀRTIRS.
➾ A menys d’una setmana a celebrar a la basílica de la Sagrada Família a Barcelona, el dissabte, dia 21 de l'actual, a les 10 del mati, es van ultimant els preparatius per aquest gran esdeveniment eclesial i claretià. En representació de la nostra parròquia i església P. Claret de Sallent  hi assistiran un grup de persones.

FESTA DE SANT ANTONI Mª. CLARET I ELS BEATS MÀRTIRS CLARETIANS DE SALLENT.
Aquest any la FESTA DEL SANT ANIRÀ ACOMPANYADA DE LA MISSA D’ACCIÓ DE GRACIES PELS CINC MÀRTIRS CLARETIANS BEATIFICATS, ➾ el dilluns, dia 23 d'octubre, a les 20 h. del vespre a l'Església del P. Claret presidida pel nostre bisbe Roma. Una Celebració que enguany té aquesta motivació d'alegria pel fet d'haver estat Beatificats cinc Missioners Claretians, Màrtirs de la fe, que formaven l'any 1936 la comunitat claretiana de Sallent, i que es dedicaven a la predicació i a l'ensenyament.
➾ Aquest dia queda suprimida la missa de les 10 del mati a la parròquia.

AMB MOTIU DE LA BEATIFICACIÓ DELS 109 MÀRTIRS CLARETIANS, ES CONVIDA A LA MISSA D’ACCIÓ DE GRACIES QUE TINDRÀ LLOC EL DILLUNS DIA 23 D'OCTUBRE PRESIDIDA PEL NOSTRE BISBE ROMA A LES 8 DEL VESPRE A L’ESGLÉSIA DEL P. CLARET A LA VILA.

EL DIMARTS DIA 24 D'OCTUBRE
☞ Continuarà la Festa Litúrgica de Sant Antoni Mª Claret amb la  Missa Concelebrada a les 20 h del vespre a l'Església del Sant. L'Església restarà oberta de 10 a 1 del migdia; de 6 a 9 tarda-vespre. Es podrà visitar la CEL·LA NATAL DEL SANT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada