dimarts, 24 d’octubre del 2017

Sallent --- Nous Beats Màrtirs -- Celebració

                                      
Sallent ha celebrat la festivitat del P. Claret amb la Missa d’acció de gracies concelebrada per el Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova,  per la beatificació  dels màrtirs claretians de Sallent junt amb  els altres que tingué lloc a la Basílica de La Sagrada Família el passat dia 21 d’octubre, en el qual foren presents una colla de Sallentins en la Beatificació.                                                

Els Beats Màrtirs de Sallent son: 
H. Marià Binefa Alsinella (Anglesola 1894 – Sallent 1936),  P. Jaume Payàs Fargas (Castellterçol 1907 – Sallent 1936), P. Joan Mercer Soler (Albinyana 1874 – Sallent 1936), H. Marcelino Mur Blanch (Rigapeu (França) 1882 – Sallent  1936), i P. Josep Capdevila Porter, Superior de la Comunidad de Sallent (1890 – Manlleu 1936 ).                                                                       
 També el dia 21 d’octubre la Missa anticipada de diumenge va ser concelebrada per el grup de missioners claretians provinents de los negrales que també havien assistit a la beatificació a la basílica de la Sagrada Família        
Durant la setmana de la festivitat de Sant Antoni Mª. Claret han visitat els llocs claretians el col·legis Claret de Cornella i els de Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada