dilluns, 23 d’agost de 2021

MARIA ASSUMPTA AL CEL

 

15 d'Agost de 2021 

DIUMENGE 

MARIA ASSUMPTA AL CEL

Maria ha estat enduta al cel, Els àngels se n’alegren.

El Totpoderós obra en mi meravelles. Exalça els humils

Il·lustració: Foto Jordi MorasNo hi ha dubte d'aquesta veritat, deia el papa Benet XIV puix la Benaurada Verge fou un prodigi en la terra, perquè infantà un Déu en el seu si i després de l’infantament continuà donada plenament a Déu.

Amb més raó, doncs, és considerada com un prodigi al ser portada al cel corporalment.

Maria morí. Ella, exempta de tota culpa, no estava subjecta a la Llei de la mort. Ella acceptà la mort per fer-se semblant a Jesús, que morí per a salvar-nos

Maria s'assemblava al seu Fill que sofrí la mort, però  no sofrí la corrupció del sepulcre el seu cos. -Com podia permetre Déu que aquell cos humà de Maria on s’hi gestà el seu Fill, quedés destruït en la tomba, en el sepulcre?

Aquell cos, el de Maria va ser la veritable "Arca de l'Aliança", convertida en arca vivent, que havia de guardar no les taules de la Llei, ni el mannà del desert, sinó Crist, Pa de Vida Eterna. Deu, que tot ho pot, se l'emportà en cos i ànima al cel.

Els cels  foren oberts a la Verge per fer-hi entrada: admirada i aclamada!

Felicitem, doncs, Maria en el misteri de la seva gloriosa Assumpció!.

Felicitem-nos també nosaltres perquè Maria presta ajut a tots els qui amb prec humil la invoquem i aclamem en la seva bella advocació mariana de Maria Assumpta al cel, la Mare de Déu d'agost!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada