dilluns, 24 de gener del 2022

Avui s'han complert aquestes paraules de l'Escriptura

 

 23 de Gener de 2022

DIUMENGE TERCER DE DURANT L'ANY

El Senyor m'ha enviat a portar la Bona Nova

als desvalguts, a proclamar als captius la llibertat.

Avui s'han complert aquestes

paraules de l'Escriptura

 

TORNAR A LES FONTS "LI DONAREN EL VOLUM DEL PROFETA ISAÍES"

Il·lustració: Antoni Daufí, cmf

       Hem de tornar a obrir sovint el llibre dels evangelis, com si fos la primera vegada, amb els ulls estrenats, sense prejudicis, sens dèries i sense obsessions.

Obrir l'evangeli i fer-ho, potser, per aquesta pàgina que ens brinda aquest diumenge d'avui, la pàgina on Jesús, amb paraules d'Isaïes, ens ofereix el seu pensament programàtic: "El Senyor m'ha ungit per dur la bona nova als pobres, per anunciar l'alliberament als captius i als cecs el retrobament de la vista, per posar en llibertat els oprimits i promulgar l'any de la gràcia del Senyor"

Aquest és el programa de Jesús que estem convidats a fer nostre i a no deixar aclaparar  per  tantes normes i lleis que tenim... Aquest és el programa cristià capaç d'arborar un cor ben nascut i net, el de tots aquells i aquelles que comprenen que al món hi han vingut per quelcom més per néixer, créixer, consumir com més i millor i morir...

Ens convé tornar a les fonts de l'evangeli!, precisament, en aquella escena que estem comentant: Quan “Jesús desplegà el volum del profeta Isaïes” i llegeix: "L'Esperit del Senyor reposa sobre meu..."

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada