diumenge, 23 de gener del 2022

LA SETMANA DE LA BÍBLIA

Diumenge de la Paraula, setmana de la Bíblia que hauriem de llegir cada setmana, viure en el temps de Jesús i trobar-lo en el temps actual.
Precisament perqué vivim en una època crítica amb tot el que afecta el món religiós, necessitem la formació bíblica.
#sallent #Església #parroquial #bíblia #paraula    #diumengedelaparaula
Bíblia de Torres Amat --  Text traduït de la Vulgata llatina a l'espanyol. Aclarint el sentit d'alguns llocs amb la llum dels textos originals hebreu i grec, i il·lustrada amb diverses notes tretes dels sants pares i expositors sagrats per l'Il·lm. Sr. Don Félix Torres Amat

Qualsevol cristià, el text bíblic no és un objecte del passat i prou, ni una peça de museu per ser conservada en una vitrina.

Comprendre el text bíblic fa mes viva la fe del cristià.. La Bíblia ens aporta llum i força, i un nou alè. "Llum" que ens ajuda a discernir en el dia a dia per tal de viure amb sentit  cada moment de l'existència...

Si ens deixem "tocar" per la Paraula de Déu podem experimentar que a la vegada guareix moltes nafres i ens ensenya a ser sensibles a  les ferides dels altres.

LA SETMANA DE LA BÍBLIA pretén conscienciar del tresor que representa el text revelat. La Paraula de de Déu és joia per a qui escolta per ella mateixa, joia per al cor del  creient, que surt del silencia i de la contemplació, de la comunicació i del diàleg.

T'adones que la teva vida està en les mans de Déu"

Per això, es faci "en format presencial" o "virtual· amb la pandèmia o sense, un any més la Setmana de la Bíblia farà present la PARAULA DE DÉU  enmig de la nostra societat, assedegada de Déu.

    




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada