diumenge, 12 de novembre del 2023

12 de Novembre de 2023

Full 12 de Novembre 2023 -----

     -----         Fulls mes de Novembre

12 de Novembre de 2023 - DIUMENGE XXXII

Il·lustració:  a. daufi, cmf

Meditació sobre la Paraula

Mt 25, 1-13

El missatge punyent de la paràbola és el contrast entre les noies sàvies i les insensates: estar preparat per a la vinguda del Senyor versus no estar preparat. La distinció no rau en el seu desig de conèixer el nuvi sinó en la seva preparació per fer-ho.

    Els Pares de l'Església ens ensenyen que l'oli dels seus llums representa la vida interior de la fe i la gràcia, que cadascú de nosaltres hem de nodrir i salvaguardar.

    Aquesta paràbola transmet un missatge potent sobre la importància de la vigilància i la preparació espiritual. La nostra fe no és quelcom que puguem demanar prestat dels altres; és un viatge profundament personal. Estem cridats a cultivar i nodrir la nostra fe, omplint els nostres llums amb l'oli de l'oració, el penediment i les bones obres. 

    Hem de viure la nostra vida en un estat de preparació, amb el cor i els llums plens, perquè no sabem el dia ni l'hora en què vindrà el Senyor. Que aquesta paràbola serveixi com una crida a l'acció, un recordatori de la necessitat de preparació espiritual i un estímul per viure les nostres vides d'una manera que reflecteixi la llum de Crist. Estiguem vigilants, perquè ve l'espòs, i que tots ens trobin preparats per entrar a l'alegria de la seva presència. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada