dilluns, 31 d’agost del 2015

SETEMBRE

NOVAMENT  ES PREVEU L'ARRIBADA DEL CURS.                                                                           
Que vol dir retorn de moltes famílies dels seus llocs de vacances, al seu hàbitat habitual a la vila. Abans, però, la vila de Sallent prepara els dies de la seva Festa  Major que s'escau cada any en el segon Diumenge de setembre. La Parròquia es posa a planificar pastoralment la nova temporada en la vida, missió i acollida com a comunitat cristiana que fa  camí a la vila.                                         
Un moment per estar-hi atents i compromesos davant el curs que tenim proper. Des del FULL PARROQUIAL  es seguirà informant en aquestes properes setmanes de setembre.


ENTRANT EN EL MES DE SETEMBRE
Avancem el calendari d'algunes trobades i celebracions:                      
                                           
Dimarts, dia 8 de setembre, Missa al Santuari de Fussimanya a les 11 del mati amb motiu de la Nativitat de la Mare de Déu (festa de les Marededéus Trobades). 








Diumenge, dia 20 de setembre, Dia de la Catedral i Jornada Diocesana a Vic. Eucaristia a 2/4 de 6 tarda. 
Nota. Les persones interessades en assistir-hi ho poden comunicar per tal de trobar medi de transport.        
També en aquest mateix diumenge,

dia 20 de setembre: Trobada Martirial dels Claretians Màrtirs del Mas Claret (Cervera).Via-crucis i missa a les 5 de la tarda  (☞ Nota, Les persones que hi vulguin assistir que ho comuniquin per tal de trobar vehicle si és possible).  

Diumenge, dia 27 de setembre. Festa a Sant Miquel de Serrassanç amb la Celebració de la Missa a les 5 de la tarda en la seva esglesiola romànica.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada