dilluns, 12 d’octubre del 2015

MES DE OCTUBRE I NOVEMBRE


LA FESTA DEL NOSTRE SANT  
☞ PROGRAMA:                                             

★ Dies 21, 22, i 23 d'octubre, TRIDU  de PREGARIES a 2/4 8 de la tarda i MISSA a l'Església P. Claret.                 
★☞ Dia 24, A les 6 de la tarda. MISSA CONCELEBRADA presidida  pel bisbe de Vic, Mons. ROMA CASANOVA. 
☞ (NOTA. Aquest canvi a les 6 tarda ha permès que el nostre Bisbe pugui acompanyar-nos en aquesta diada a la vila de Sallent. Aquest dia queden suprimides les misses de les 9 del mati i a les 8 del vespre. L’Església del  P. Claret  restarà oberta de 10 a 1 migdia i de 5 a 8 de la tarda/vespre).                    
★ Diumenge, dia 25 d'octubre:                                  
* Misses a 2/4 de 10 i a 2/4 de 12 (Concelebrada)        
* A 2/4 d’1 Ofrena Floral en el Monument del Sant.    
*A les 2   Dinar de Germanor                                        
*A 2/4 de 5   Concert Musical                                    
☞ Nota: Tots els actes i celebracions a Casa/Església Claret a la Vila. Reserva del tiquet del dinar: Recollir-lo dimecres vinent dia 14 a 2/4 de 7 a 2/4 de 8. Rectoria.-     ☞ "Enguany la festa del Sant té un valor afegit: les esglésies de la vila de Sallent agraeixen de tot cor  els 25 anys de servei pastoral del seu Rector P. Antoni Costa. Al llarg de la festa anirem fent-ne memòria desitjant que el P. Antoni  pugui seguir oferint per molt més anys aquest servei pastoral amb tanta dedicació i encert com fins ara. S'agrairan tots els donatius per les obres i millores de les esglésies que té encomanades."

EXCURSIO PARROQUIAL A LA SAGRADA FAMILIA DE BARCELONA EL MES DE NOVEMBRE 
Està  programada pel dissabte, dia 14 de novembre. La visita al Temple començarà a 2/4 de 12 del mati. El grup de la Parròquia de Sallent pot arribar a 50 persones. Aquesta  sortida inclou també el dinar en un restaurant de la ciutat. El tiquet compren: L'entrada i guia al Temple, el dinar i autocar. Amb la visita al Temple part del mati i migdia, després de dinar es farà una ruta turística per la ciutat de Barcelona. Per la reserva del tiquet des del dimecres, dia 14 d'octubre, a la rectoria, des de 6 a 7 de la tarda.- Les places disponibles poden arribar a 50.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada