dissabte, 7 de setembre del 2019

Nou Vicari a Sallent


NOU VICARI A LA NOSTRA PARRÒQUIA.
      Prèvia presentació del candidat per part del Superior Major dels Claretians a Catalunya, el nostre bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova ha  nomenat Vicari de la Parròquia de Santa Maria de Sallent al P. Helin John  claretià, amb data del dia 30 d'agost de 2019..
     
Com a Comunitat Parroquial a la nostra vila, li donem la Benvinguda, tot desitjant que pugui exercir el ministeri pastoral amb il·lusió i entusiasme entre nosaltres!.
Currículum
       El pare Helin John va néixer a l’Índia en un poble de pescadors, Eraviputhanthurai. És el tercer de cinc fills de John i Margarat. Després de estudis inicials fins al batxillerat al seu poble, va ingressar el seminari menor de Claretians al Kumbakonam. Va fer el noviciat al Bangalore l’any 2000.
       A karumathur va cursar la filosofia i va fer un any de pastoral a Chennai en una escola. En 2004 es enviat a missions universal de Claretians a Catalunya. Després d’estudiar el castellà va fer la teologia a Comillas, Madrid.
       A continuació va estudiar català i va fer la llicenciatura de teologia en Barcelona. Es va ordenar de prevere el any 2010. Va treballar en la pastoral del col·legi claret de Valls i vicari de parròquia del Mare de Déu del Lledó. En 2019 es destinat com a vicari de la parròquia de Santa Maria de Sallent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada