diumenge, 18 de febrer del 2024

Full diumenge 4 de Febrer 2024

Full diumenge 4 de Febrer 2024  

-- Fulls mes de Febrer 2024 

---- Fulls mes de Gener 2024

MEDITACIÓ SOBRE LA PARAULA

 4 de Febrer de 2024


Mc1,29-39

Jesús va curar molts malalts

    A l'evangeli segons Marc, veiem que Jesús es dedica a diferents actes de misericòrdia. Entra a casa de Simó i Andreu, on troba la sogra de Simó estirada malalta amb febre. En lloc de girar-se, Jesús s'hi acosta, l'agafa de la mà i l'aixeca. Immediatament, la febre l'abandona i comença a servir-los. Aquest acte senzill però profund revela la compassió de Jesús i el seu desig d'alleujar el patiment dels que l'envolten.

    El ministeri de Jesús s'estén més enllà de les curacions individuals. Passa temps curant els malalts i expulsant dimonis, demostrant la seva autoritat sobre les dolències tant físiques com espirituals. Malgrat les exigències del seu temps i energia, Jesús es retira a un lloc desert per pregar. Això fa èmfasi en la importància de la comunió amb Déu, recordant-nos que la nostra pròpia força i capacitat de servir els altres provenen de la nostra relació amb el Pare.

    A la llum de l'amor de Crist, trobem consol i coratge per afrontar els nostres reptes, confiant que el toc curatiu de Jesús és sempre present, aportant la restauració al nostre cos, ment i esperit. Que la gràcia de Déu ens sostingui en el nostre camí.     Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada