dilluns, 29 de gener del 2024

Full diumenge 28 de Gener 2024

Full diumenge 28 de Gener 2024 

---- Fulls mes de Gener

------- Fulls mes de Febrer 2024

28 de Gener de 2024


Meditació sobre la Paraula

Mc1,21-28

Jesús ensenyava amb autoritat

L'Evangeli ens convida a reflexionar sobre la profunda autoritat de Jesucrist. En aquest breu però poderós passatge, veiem que Jesús entra a la sinagoga de Cafarnaüm el dissabte. Quan comença a ensenyar, la gent queda meravellada, no només per les seves paraules, sinó per l'autoritat amb què parla.

L'autoritat de Jesús és diferent de la dels escribes. Els escribes sovint es basaven en citar autoritats establertes, citar precedents i apel·lar a la tradició. Tanmateix, l'autoritat de Jesús era inherent, provinent directament de la seva naturalesa divina. Les seves paraules no eren mera saviesa humana; estaven impregnades del poder de Déu.

Aquest fragment de l'Evangeli ens desafia a considerar l'autoritat de Jesús en les nostres pròpies vides. Com responem als seus ensenyaments? Reconeixem que l'autoritat de Crist supera tota saviesa i comprensió humana? Estem disposats a sotmetre’ns a la seva guia i manaments?

Recordem que la autoritat de Jesús  va acompanyada de compassió. Jesús, el mestre autoritzat, és també el sanador compassiu que busca alliberar-nos dels lligams del pecat i del sofriment. En els nostres moments de debilitat i trencament, tornem a l'autoritat de Crist, confiant en el seu poder per restaurar i renovar. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada