diumenge, 21 de gener del 2024

Full diumenge 21 de Gener 2024

Full diumenge 21 de Gener 2024 

--- Fulls mes de Gener 2024

21 de Gener de 2024


Meditació sobre la Paraula

Mc1,14-20

Convertiu-vos i creieu en l’Evangeli 

         Jesús comença el seu ministeri públic amb una proclamació senzilla però potent: "El temps s'ha complert i el Regne de Déu és a prop; penedeix-te i creu en l'evangeli". Aquestes paraules ressonen a través dels segles, arribant als nostres cors i ànimes fins i tot avui. Jesús ens crida a un moment de decisió, un moment de transformació.

La crida de Jesús a penedir-se i creure en l'evangeli és una crida a la conversió: un allunyament dels camins del món i un gir cap als camins de Déu. El penediment no és només un esdeveniment puntual, sinó un procés continu d'alineació de les nostres vides amb els ensenyaments de Crist. Requereix humilitat, consciència d'un mateix i voluntat de canvi.

Creure en l'evangeli significa més que simplement reconèixer la seva veritat intel·lectualment. Requereix una profunda confiança i lliurament a la persona de Jesucrist. Implica confiar-li les nostres vides, permetent-li ser el Senyor i el centre de la nostra existència. La Paraula de Déu és un llum als nostres peus, que ens guia en la foscor de la vida i ens porta a la plenitud del Regne de Déu.

Que la gràcia de Déu ens acompanyi en aquest camí de fe, mentre ens esforcem per viure la Paraula de Déu en la nostra vida quotidiana. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada