dilluns, 9 de desembre del 2019


24 de Novembre de 2019 -- Diumenge XXXIVè. FESTA DE CRIST REI
(Il·lustració: Antoni Daufí, cmf)
CREC EN JESUCRIST


La Festa de Crist Rei és una invitació a celebrar la nostra adhesió a Jesucrist. Aquesta festa, també ens convida a revisar i proclamar els motius pels quals som cristians; una invitació a “donar raó com aconsellava Sant Pere de l’esperança que hi ha en nosaltres”.
Jesucrist s’encarregarà durant tota la seva vida mortal de donar-nos els límits exactes del seu Regne, o almenys d’evitar que creguéssim que els seu Regne és d’aquest món. I com a símbol, l’escena del Crist clavat a la creu, signe de contradicció, admès per un dels condemnats a mort amb ell, rebutjat per l’altre; acollit per la seva mare i per uns pocs deixebles fidels i abandonat per la gent que l’escarnien: “Ell, que en salvava d’altres, que se salvi ell mateix, si és el Messies de Déu, l’Elegit”.
Quin Messies esperem? Com ens imaginem el Regne de Déu?. Com el vivim, ja que està enmig nostre?.
El Regne de Crist es un “Regne de veritat i de vida, Regne de santedat i de gràcia, Regne de justícia, d’amor i de pau”.
Treballem perquè aquest Regne sigui present en el món dels nostres dies, així contribuïm a construir la sobirania del Crist, Senyor dels cels i terra, ja que res com l’home vivent no pot donar-li tanta glòria enmig de tota la creació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada