dissabte, 20 de març del 2021

Déu estima tant el món, que ha donat el seu Fill únic;

14 de Març de 2021

QUART DIUMENGE DE
QUARESMA

«Déu estima tant el món, que ha donat el seu Fill únic;

tots els qui creuen en ell tenen vida eterna.»

 

«Il·lustració:
Antoni Daufí, cmf»

 

                       

Cal conèixer que, en aquesta vida, hi ha moltes coses que no entenem... Per exemple la mort d'un innocent, la mort d'un infant... No ho entenem. Són misteris que s'escapen a la nostra compressió humana.

Però no és solament això. És tota la nostra fe que està plena de misteris incomprensibles....

És que Déu no estimava el seu Fill, Jesús, a la seva mare, Maria, que sempre li foren fidels?. Doncs, per què va permetre que sofrissin tant?. No ho entenem.

Sobretot, hi ha un misteri que és l'enigma més profund de la nostra vida de creients: l'amor  que Déu ens té. Això sí que és incomprensible, totalment inimaginable. Què vol dir, que nosaltres no som persones ignorades, abandonades a la nostra sòlid o a les nostres misèries i sofriments,  a les meves dèbils forces....

Al contrari, som algú que comptem tant als ulls de Déu que, hem "merescut"-entre cometes- que ha merescut que Ell donés el seu Fill únic el tresor més gran que tenim, per què poguéssim ser salvats.

Ens preguntem: -Sabem aprofitar la QUARESMA PER REDESCOBRIR L’ESTIMACIÓ QUE DÉU ENS TÉ ?.

Qui se sent estimat, viu més feliç i se li il·lumina la vida. No hi ha res que ompli tant i  doni tantes ganes de viure com sentir-se estimat.  L'hem fet aquesta experiència de sentir-nos estimats per Déu?.

Ell, únicament la concedeix als qui fan pregària sincera. Perquè Déu sempre salva, Sempre. És la seva obsessió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada