dijous, 15 de juliol del 2021

Senyor Jesucrist il·lumini els ulls del nostre cor

11 de Juliol de 2021

DIUMENGE XV

«Que el Pare de nostre Senyor Jesucrist il·lumini els ulls del nostre cor perquè coneguem a quina esperança ens ha cridat.»

« Il·lustració:
Antoni Daufi, cmf »

L'Evangeli d'avui ens presenta l’elecció dels dotze apòstols, un moment molt important que ha marcat la vida de Jesús, i també profundament la vida de l'Església.

Així els dotze esdevenen la primera comunitat cristiana: els primers seguidors de Jesús. Una comunitat que és per ser enviada.

Jesús no busca uns deixebles que l'aplaudeixin en tot el  que digui i faci, sinó uns que siguin els actuals i els futurs continuadors de la seva missió que és l'evangelització.

Jesús envia «els primers deixebles i també a nosaltres» a escampar per tot arreu la seva Bona Nova, l'Evangeli... No  es tracta pas de fer coses extraordinàries, sinó ser persones senzilles, però plenes de vitalitat interior, que escampen  per tot arreu el perfum de l'Evangeli de Jesús....

Persones que no fan grans discursos ni criden l'atenció, que passen desapercebudes, però que de fet exerceixen una gran influència positiva allà on són....

Perquè porten pau, fomenten la solidaritat, encomanen als altres el desig de viure, d'estimar i de ser millors...

Persones podríem dir-amb imatges bíbliques- que són "sal" que donen sabor a la vida i també són "llum" que il·luminen el camí.

L'estiu és un bon moment de fer noves coneixences.... Que sapiguem acostar-nos als altres amb senzillesa, amb el somriure amable, lluny de l'amargor  o de l'autosuficiència que sempre separen i fan perdre les ganes de viure...

Que la nostra amistat  els ajudi a acostar-se al Senyor, que és la font d'on brolla la pau, la joia, l'esperança, la força d'estimar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada