dilluns, 15 de novembre del 2021

Reunirà els seus elegits, que vindran de tots quatre vents....

 

 14 de Novembre de 2021 

DIUMENGE XXXIII

Estigueu alerta pregant en tota ocasió perquè us pugueu

mantenir drets davant el Fill de l’home.

Reunirà els seus elegits, que vindran de tots quatre vents....

Creiem que allò que vivim és definitiu. Ens adonem,  i si s'enfonsa, ja no tenim motius d'esperança. Ens adonem  de la caducitat d'una vida on volem aferrar-nos.

Quan tot trontolla, quan contemplem les calamitats. Quan patim el setge de les tempestes  de la vida, ens sentim tan vulnerables, indefensos, pensant que no hi ha res a fer, ens fallen les forces i ens deixem portar pel pessimisme.

-Llavors,-On ens podem recolzar?. -Què esperem?. La fe ens revela la veritable esperança.

La vinguda definitiva de Jesús a la fi del temps, que només Déu Pare, en sap el dia i l'hora, ens obra una perspectiva esperançadora i misteriosa a la vegada.

L'escena de Jesús plorant quan contempla la ciutat santa de Jerusalem i prediu la seva destrucció, on no quedà pedra sobre pedra, perquè  el Temple no era etern per sempre..

En canvi la Paraula de Crist és eterna i no caurà mai, infal·lible. 

I en quan a la fi del temps, Déu el Pare ha volgut mantenir en el més absolut secret el dia  i l'hora de la Vinguda del seu Fill.

Mentrestant hem d'estar sempre a punt  de rebre el Senyor, a punt de rebre'l... Sempre en la frontera de l'eternitat. Déu està a punt de cridar a la porta.

Tot esperant la gloriosa Vinguda del Fill de Déu que vindrà sobre els núvols amb glòria i poder!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada