dimarts, 31 de maig del 2022

Mentre els beneïa, era emportat amunt cap al cel

 29 de Maig de 2022 

SETÈ DIUMENGE DE PASQUA

ASCENSIÓ DEL SENYOR

Aneu a convertir tots els pobles;

jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món.

Evangeli Lc 24,46-53


Mentre els beneïa, era emportat amunt cap al cel

 

Es avui que recordem que Jesús ,en amagar la seva presència física, ho feu bo i posant a les mans dels seus deixebles el Manament de l'Amor mentre ascendia al cel, els anava beneint: "I ,mentre els beneïa, se separà d'ells", diu l'evangeli de sant Lluc.

Jesús, puja al cel i ens deixa el manament de l'amor, i ens fa responsables d'escampar i promoure a la terra d'amor que ha de convertir el món en una immensa Eucaristia , en una grandiosa acció de gràcies al Déu Pare universal.

   Amb l'Ascensió de Jesús, "assegut a la dreta de Déu Pare, vol dir que  el Fill de Déu, ressuscitat, el mateix Jesús de Natzaret i de la Passió, comparteix amb el Pare la plenitud de la sobirania divina sobre tota la realitat present o futura de l'univers.

L'Ascensió marcarà, doncs, el punt de partença de l'Acció de l'Església en el món, segons el llibre dels Fets dels Apòstols.

Precisament Jesucrist assistirà a l'Església dels Apòstols, comunicant-los  constantment l'Esperit Sant..., havent-los comunicat abans la Missió universal i els temes essencials: Crist, la Conversió, el Perdó dels pecats. I començant per Jerusalem, santuari de la Redempció...

Iniciant així el  temps de l'Església, Temps d'evangelitzar el món... Fins que Jesucrist  gloriós tornarà, la seva parusia, on ens trobarem tots junts amb Ell a la Glòria definitiva....Ell està en el Cel, i, per tant també en la profunda intimitat de cada home, dóna unit a Déu.... Que és absència aparent, que és entranyable Presència.!!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada