dissabte, 29 d’abril del 2023

visita els alumnes de les Palmes de Gran Canària

 

LLOCS  CLARETIANS ATRAUEN.....

Arribar als llocs originaris de Claret.. tot una descoberta que atrau a molts dels alumnes dels nostres col·legis  que a l'entorn e les primeres setmanes de Pasqua ens visiten..

Deixem constància de la visita els alumnes de les Palmes de Gran Canària de pas per Sallent aquest proppassat diumenge, dia 23 d'abril de 2023.... Tota una jornada que va començar amb la pujada al santuari de Fucimanya al mati fins al migdia, i la visita a la vila de Sallent tota la tarda..., coronant la diada amb l'eucaristia en el Temple de la Casa Natal, i abans amb l'estada en l'Església Parroquial bressol del seu naixement espiritual.

Al llarg de la proppassada setmana tres foren els col·legis... que ens visitaren Vic-Sallent, o a l’inrevés, Sallent i Vic... com el de Don Benito (Badajoz) amb una un de 70 alumnes i mestres, el de Sevilla amb 130 alumnes i mestres, els de les Palmes de Gran Canària amb 130 alumnes i professors.

Mostrem aquestes belles fotografies escollides entre moltes..., però que ens aquests moments no podem disposar encara de les d'algun col·legi de pas per Sallent.. Contemplar-les ens ajuda a gaudir de la primavera alegre i espiritual de tants nens i nenes que els ha atrets la visita als llocs claretians...  enllaç fotografies: https://drive.google.com/drive/folders/1NLJdr3ZIIxUtOiUyby0WR1oZ6_inNERd?usp=share_link

Altres col·legis Claret han anunciat la seva visita... Que tot redundi en vistes a un millor coneixement i estima dels seu Sant Patró!.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada