diumenge, 18 de juny del 2023

Full diumenge 18 de Juny 2023 -- El Regne de Déu és a prop

Full diumenge 18 de Juny 2023   ---  Fulls mes de Juny 2023

18 de Juny de 2023  --  DIUMENGE ONZE 


El Regne de Déu és a prop.

Il·lustració: A. Daufí, cmf

Convertiu-vos i crieu en la Bona Nova.

Evangeli Mt 9,36-10,8

Jesús cridà els seus dotze deixebles,

i els envià

     L'evangeli comença amb una observació de Jesús, s'adona que aquella multitud que el seguia estava "malmenada i desesperançada com es ovelles sense pastor".

     Realment és trist no tenir un "nord" a la vida, no saber ben bé cap on hem d'anar.

     Això dóna inseguretat, genera desànim i treu impuls per tirar endavant.

Nosaltres, creients , sabem que l’única llum, l’únic camí i l'única força és aquells que ens ha dit: "Jo sóc el camí, la veritat i la vida".

Cal pensar, però, que moltes persones això no ho han trobat.

Les actuals generacions de cristians hem guanyat molt en sensibilitat social, com la injustícia, la pobresa, la fam... I això és un fet positiu, una millor manera d'entendre l'evangeli, una gràcia de Déu. N'hem d'estar contents, d'aquest progrés.

Però ¿ens preocupa també que tants germans nostres hagin perdut o mig perdut la fe, que Jesucrist i l'Evangeli siguin gairebé desconeguts i que no sàpiguen què hi fan en aquest món?...

Jesús que ens estima a tots els homes i dones ens envia  a escampar la Bona Nova. No ens envia a "fer propaganda", ni a predicar. Ens envia a donar testimoni, a viure de tal manera que els altres s’adonin que Jesús Ressuscitat és una persona Vivent, que omple de llum i d'esperança la nostra vida.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada