diumenge, 18 de juny del 2023

Full diumenge 28 de Maig 2023 --- Veniu, Esperit Sant

Full diumenge 28 de Maig 2023   ---  Fulls mes de Maig 2023

28 de Maig de 2023

DIUMENGE DE PENTECOSTA 

 


Veniu, Esperit Sant, ompliu el cor dels vostres fidels i enceneu-hi la flama del vostre amor.

Evangeli Jo 20,19-23

Com el Pare m'ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres.

Rebeu l'Esperit Sant

 

   "Inundeu-nos d'aquest amor i gracia divina!. Bella petició en la diada avui de la Pentecosta, que és la culminació de la festa de Pasqua i a la vegada el regal de Jesús ressuscitat que ens ofereix el seu Esperit, a fi que seguim experimentant el consol de la seva presència vivificant. Ara bé, l'Esperit Sant entre nosaltres tindrà múltiples formes i accions justament la seva característica és bufar allà on vol. Però el que està clar és que no deixarà que no el confonguem amb senyals i prodigis que fan servir els falsos profetes per enganyar els elegits, com ens adverteixen els evangelis (Mc 13,22).

Més aviat, d'ara endavant, en el que anomenem "temps de durant l'any" experimentarem la presència de l'Esperit des de la simplicitat de la nostra vida de cada dia,  en els esdeveniments més usuals. Potser també a nosaltres ens agradaria més que l'acció de l'Esperit és revestís de grans accions que meravellessin a tothom i portessin a demostrar el valor de la nostra fe...

Tanmateix escull sempre el camí amagat i honest...

És per això que cal estar molt atents, cercant de descobrir el seu murmuri de la seva veu, tan suau que és fàcil de passar per alt, tan senzill que no és  difícil de menystenir...

L'Esperit respondrà omplint de contingut tot allò que som i  oferim. I és el  gran miracle de l'Esperit que consisteix en comunicar-nos el misteri de Déu!.

Deixem-nos guiar per l'Esperit Sant... evangelitzador... continua venint a nosaltres i ens ensenya a mirar la realitat amb els ulls de Jesús  a portar el missatge de l'Evangeli al nostre món.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada