dilluns, 28 d’agost del 2023

Comiat del P. Antoni Costa, cmf,

Vídeo Obres de millora de la Parròquia de Sallent (1990 - 2023)

Comiat del P. Antoni Costa, cmf,  com rector de la Parròquia de Sallent

El Passat dia 27 d’agost, es va celebrar una Missa per el comiat del P. Antoni Costa, cmf, Rector de la Parròquia de Santa Maria de Sallent per un espai d’uns 33 anys, (Setembre 1990 – Agost 2023), ja que ha estat destinat a un nou servei pastoral a Girona.

Al inici de la Missa es va fer un parlament que «sentim de tot cor la seva marxa, el seu trasllat, però en aquesta vida sabem prou bé que tot te un principi i un final, per això ho hem d’acceptar, i agrair-li els trenta-tres anys que ha passat per Sallent, però no és un adéu per sempre, és sols per un instant.»  i fent-li entrega d’una postal amb una fotografia de la parròquia amb el escrit.



=======================
=======================
========================
========================
    Després de la Missa, es va celebrar un dinar de Germanor per fer-li entrega d’una placa - record-commemorativa que diu: «El poble de Sallent li agraeix ben cordialment el seu generós esforç, servei i dedicació durant els trenta-tres anys que ha estat entre nosaltres i també les  grans millores fetes a l’Església parroquial.   Sallent, 27 – 8 – 2023» i al costat el dibuix del monument de Sant Antoni Mª Claret i el campanar de l’església de Sallent.

Al final es va projectar un vídeo sobre les millores dutes a terme durant els anys 1990 – 2023 fet per Sergi Alsina Odena i fotografies de Sergi Alsina i Jordi Moras


              
   

        

   
 



 






    





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada