dijous, 11 d’abril del 2024

24 de Març de 2024

 Full diumenge 24 de Març 2024

---- Fulls mes de Març 2024

24 de Març de 2024

MEDITACIÓ SOBRE LA PARAULA

Mc 14,1–15,47

“ Passió de Nostre Senyor JesuCrist” 

           Avui, reunits per reflexionar sobre la Passió de nostre Senyor Jesucrist, estem cridats a viatjar amb Ell a través de les profunditats del seu sofriment, a posar-nos al peu de la creu i a contemplar l'immens amor que té per cadascú. i cadascú de nosaltres.

La història de la Passió de Jesús és una de sacrificis, humilitat i amor incomparables. Mentre ens endinsem en els textos sagrats de la Bíblia, ens recorden les paraules pronunciades pel profeta Isaïes, que va predir el patiment del Messies, dient: "Però ell era malferit per les nostres faltes, triturat per les nostres culpes: rebia la correcció que ens salva, les seves ferides ens curaven" (Isaïes 53:5).

De fet, Jesús va assumir voluntàriament el pes dels nostres pecats, suportant un dolor i una agonia inimaginables pel bé de la nostra redempció. Com llegim a l'evangeli de Mateu, Jesús va pregar a l'hort de Getsemaní, dient: "Pare meu, si és possible, que aquesta copa s'allunyi de mi. Però que no es faci com jo vull, sinó com tu vols." (Mateu 26:39). En aquest moment d'angoixa, Jesús es va lliurar plenament a la voluntat del Pare, abraçant la seva missió divina amb obediència i amorin condicional.

Mentre meditem la Passió de Crist, recordem que el seu sacrifici no és només un esdeveniment històric, sinó una realitat viva que continua desplegant-se en les nostres vides avui. Mitjançant la seva mort i resurrecció, Jesús ha vençut el pecat i la mort, oferint-nos la promesa de la vida eterna. Amén.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada