dijous, 11 d’abril del 2024

10 de Març de 2024

  Full diumenge 10 de Març 2024

---- Fulls mes de Març 2024

10 de Març de 2024

MEDITACIÓ SOBRE LA PARAULA

Jo 3, 14 - 21

“ Tots els qui creuen en Ell tinguin vida eterna”

           Avui, mentre reflexionem sobre la trobada de Nicodem amb Jesús, estem convidats a una trobada profunda amb l'essència mateixa de la nostra fe: la llum que brilla en les tenebres, l'amor que venç tota por i el sacrifici que porta la salvació a la humanitat.

En l’evangeli, Jesús parla de l'alçament del Fill de l'home, tal com Moisès va aixecar la serp al desert. Aquest aixecament fa referència a la crucifixió, on Jesús, el Fill de l'home, seria aixecat a la creu per a la salvació de tots. És un moment tant de sofriment profund com de victòria final, un moment on la foscor del pecat i la mort s'enfronta i s'enfronta a la llum de l'amor i la misericòrdia de Déu.

A través del seu sacrifici, Jesús ens ofereix el camí cap a la vida eterna. Ens crida a mirar-lo, a creure en ell i a ser salvats. Però la creença no és només un consentiment intel·lectual; és una entrega del cor, una confiança en les promeses de Déu i una voluntat de seguir Jesús allà on ens porti.

Com a seguidors de Crist, estem cridats a ser reflex de la seva llum al món. Estem cridats a viure una vida de santedat i virtut, a estimar-nos els uns als altres com ell ens ha estimat i a donar testimoni del poder de la seva resurrecció en les nostres vides.

Que la nostra vida sigui un testimoni de la veritat d'aquestes paraules, i que caminem sempre a la llum de Crist.    Amén.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada