dijous, 11 d’abril del 2024

7 d'Abril de 2024

Video setmana Santa 2024 a Sallent

Full diumenge 7 d'Abril 2024

---- Fulls mes d'Abril 2024

------- Fulls mes de Març 2024

7 d'Abril  de 2024

MEDITACIÓ SOBRE LA PARAULA


"La divina misericÒrdia”

«Rebeu l’Esperit Sant. A tots aquells a qui perdonareu els pecats, els quedaran perdonats, però mentre no els perdonareu, quedaran sense perdó.»  (Jn 20,19-31 )

El papa Joan Pau II va declarar: "La misericòrdia és l'atribut més gran de Déu".  L'any jubilar de l'any 2000, el papa Joan Pau II va canonitzar santa Faustina Kowalska, la visionària de la Divina Misericòrdia, i va instituir la festa de la Divina Misericòrdia el diumenge després de Pasqua.

Al cor de cada ànima, hi ha un anhel de misericòrdia. És una crida que ressona pels passadissos de la nostra existència, fent-nos una crida a abraçar l'amor i la compassió sense límits que Déu ens ofereix cada dia.

El Papa Francesc ens recorda que la misericòrdia no és només un concepte abstracte sinó una realitat tangible que transforma vides i restaura l'esperança. Subratlla que la misericòrdia de Déu no té límits, s'acosta als trencats, als marginats i als perduts. Com ho va dir el papa Francesc, "la misericòrdia de Déu és com una flama ardent, que busca incansablement escalfar els cors freds de tants homes i dones".

No obstant això, el Papa Francesc també ens recorda que la misericòrdia no vol dir condonar el pecat o fer els ulls grossos davant la injustícia. Més aviat, la veritable misericòrdia ens crida a enfrontar-nos al pecat amb coratge i compassió, a treballar per la reconciliació i la curació, i a lluitar per un món on la justícia i la misericòrdia caminen de la mà.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada