dissabte, 11 de maig del 2024

Full 14 d'abril 2024

 Full 14 d'abril 2024

--- Fulls mes d'abril 2024

14 d'Abril  de 2024

MEDITACIÓ SOBRE LA PARAULA

Lc 24, 35 - 48

“Vosaltres en sou testimonis”

         Avui reflexionem sobre els testimonis de la Resurrecció de nostre Senyor Jesucrist. Estem convidats a entrar en el profund misteri de l'alegria pasqual. A l'evangeli de Lluc (24,35-48), ens trobem amb els deixebles en el camí d'Emaús, que han viscut el Crist ressuscitat enmig d'ells. Aclaparats per la realitat de la seva resurrecció, tornen corrents a Jerusalem per compartir la bona nova amb els altres deixebles.

Els cors dels deixebles, abans llastats per la desesperació i la confusió, ara s'omplen d'esperança i il·lusió. La seva trobada amb el Senyor ressuscitat encén un foc dins d'ells, un foc que els obliga a donar testimoni de la realitat de la seva resurrecció. Però què vol dir ser testimoni de la Resurrecció?

En primer lloc, significa viure la nostra vida d'una manera que reflecteixi la realitat de la victòria de Crist sobre la mort. Significa permetre que el seu amor ens transformi des de dins, perquè puguem esdevenir fars d'esperança i alegria en un món que tantes vegades se sent fosc i sense esperança. Significa ser instruments de la seva pau i reconciliació, aportant curació i plenitud a aquells que són trencats i oprimits.

Però ser testimoni de la Resurrecció també significa compartir les nostres pròpies trobades amb el Senyor ressuscitat, aquells moments en què hem experimentat la seva presència a les nostres vides d'una manera tangible. Ja sigui mitjançant oracions contestades, moments de gràcia profunda o actes de misericòrdia inesperats, cadascun de nosaltres té una història per explicar: una història de com Crist ha transformat les nostres vides i ens ha portat a la comunió amb Ell.

Recordem sempre les paraules de Jesús als seus deixebles: "Vosaltres sou testimonis d'aquestes coses". Que puguem sortir, doncs, com a testimonis fidels de la realitat de la seva resurrecció, portant esperança i alegria a tots els que ens trobem.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada