dissabte, 29 de juny del 2024

FULL 9 DE JUNY 2024

 FULL 9 DE JUNY 2024

------ Fulls mes de Juny 2024

9 de Juny de 2024

Meditació sobre la Paraula

Mc 3, 20-35

“I si dins d’una família hi ha divisions,

no pot durar”     

           El passatge de l'Evangeli d'avui presenta una poderosa lliçó sobre la importància de la unitat i la naturalesa destructiva de la divisió. Mentre reflexionem sobre aquesta escriptura, obrim el nostre cor per entendre la profunditat de l'ensenyament de Jesús i la seva rellevància a les nostres vides d'avui.

Jesús destaca una veritat fonamental: la divisió condueix a la destrucció. Tant si es tracta d'un regne, d'una llar o d'una comunitat, les lluites i els conflictes interns minven la seva força i estabilitat. El mateix principi s'aplica a les nostres relacions personals, famílies, esglésies i societats. Quan permetem que la divisió arreli, debilitem els mateixos fonaments sobre els quals es construeix la nostra unitat.

La unitat no és només l'absència de conflicte; és la presència d'amor, comprensió i suport mutu. Com a seguidors de Crist, estem cridats a ser agents d'unitat en un món que sovint està marcat per la divisió. Això significa fomentar el perdó, la reconciliació i la compassió en les nostres relacions. Significa veure més enllà de les nostres diferències i reconèixer la imatge de Déu en cada persona.

Com a Cos de Crist, estem cridats a viure aquesta visió. La nostra unitat en Crist transcendeix totes les divisions terrenals, ja siguin socials, econòmiques, racials o polítiques. Ens uneix la nostra fe comuna i la nostra missió d'estimar-nos i servir-nos els uns als altres.

Que ens apropem a Jesús, la font de la nostra unitat, i busquem fer la voluntat de Déu en totes les coses. En fer-ho, ens convertim en veritables germans i germanes en Crist, units en amor i propòsit.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada