dilluns, 5 d’agost del 2024

Full diumenge 16 de Juny 2024

Full diumenge 16 de Juny 2024

-----   Fulls mes de Juny 2024

 16 de Juny de 2024

Meditació sobre la Paraula

Mc 4, 26-34

“La més petita de les llavors acaba més grossa que totes les hortalisses”         

           En l'Evangeli d'avui, Jesús ens parla a través de dues paràboles sobre el Regne de Déu, comparant-lo primer amb un home que escampa llavor a terra, i després amb un gra de mostassa. Aquestes paràboles són senzilles, però profundes, il·lustrant el poder i el misteri dels petits inicis que es converteixen en alguna cosa gran i transformadora.

La llavor de mostassa, descrita com la més petita de totes les llavors de la terra, creix fins a convertir-se en la més gran de totes les plantes de jardí, amb branques que proporcionen refugi als ocells. Aquesta imatge transmet poderosament el missatge que el Regne de Déu, tot i que pot començar petit i aparentment insignificant, té el potencial de créixer més enllà de la nostra imaginació i proporcionar refugi i sosteniment a molts.

Aquestes paràboles ens recorden el poder i la grandesa inherents a les petites coses. Estem cridats a viure la nostra fe mitjançant accions senzilles i amoroses, confiant que Déu les utilitzarà per fer créixer el seu Regne de maneres que potser no veiem ni entenem. Prenguem valentia i inspiració del gran de mostassa, sabent que les nostres petites contribucions, quan s'ofereixen amb gran amor i fe, tenen el potencial de crear un impacte profund i durador.

Que tots siguem sembradors de llavors, conscients de la grandesa que pot sorgir dels nostres humils esforços i confiant en el jardiner diví que nodreix i fa créixer les llavors del seu Regne. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada