dilluns, 5 d’agost del 2024

7 de Juliol de 2024

Full diumenge 7 de Juliol 2024

-----  Fulls mes de Juliol 2024

------------ Fulls mes de Juny 2024

  7 de Juliol de 2024

Meditació sobre la Paraula

Mc 6, 1-6


“D’on li ve tot això?”  

           La lectura de l'Evangeli d'avui de Marc 6:1-6 ens presenta una escena profunda i una mica inquietant del ministeri de Jesús. En aquests versos, veiem que Jesús torna a la seva ciutat natal, on en comptes de ser rebut com el Messies, es troba amb escepticisme i incredulitat. Aquest passatge il·lumina diverses dificultats que sovint ens trobem en el nostre camí de fe.

La primera dificultat és la familiaritat. La gent de Natzaret havia conegut Jesús de tota la vida. La seva familiaritat amb els seus orígens humils els va encegar davant la saviesa i el poder divins que ara mostrava. Amb quina freqüència passem per alt el sagrat a la nostra vida quotidiana perquè sembla massa familiar, massa mundà?

La segona dificultat és el rebuig. Quan intentem compartir la nostra fe, és possible que ens enfrontem al rebuig, no dels estranys, sinó dels que més estimem. Això pot ser profundament dolorós i descoratjador, fent-nos qüestionar la nostra missió i valor.

La tercera dificultat és la perseverança. Fins i tot davant el rebuig i la incredulitat, estem cridats a perseverar en la nostra fe i missió. Jesús no va aturar el seu ministeri a causa del rebuig; Va continuar fent el bé que podia. De la mateixa manera, estem cridats a persistir en la nostra fe, fins i tot quan sembli infructuosa.

Les dificultats de la fe són reals i sovint desafiants. La familiaritat, el rebuig i la necessitat de perseverança són obstacles que tots ens enfrontem. No obstant això, amb la gràcia de Déu, podem superar aquests reptes. Prenem cor de l'exemple de Jesús a l'Evangeli d'avui, confiant que fins i tot davant la incredulitat i el rebuig, l'obra de Déu continua, i el seu amor manté per fer el bé.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada