dilluns, 5 d’agost del 2024

30 de Juny de 2024

Full diumenge 30 de Juny 2024

---- Fulls mes de Juny 2024

--------Fulls mes de Juliol 2024

 30 de Juny de 2024

Meditació sobre la Paraula

Mc 5, 21-43

“Filla, la teva fe t’ha salvat”        

           Les paraules de Jesús: "No tinguis por; tingues fe", no només estan pensades per a Jaire en el seu moment de desesperació; són per a tots nosaltres. Ens recorden que la por i la fe sovint estan en contradicció. La por ens paralitza i ens aïlla, mentre que la fe ens impulsa endavant i ens connecta amb allò diví.

Les paraules de Jesús ens criden a una confiança més profunda en Ell, fins i tot quan les nostres circumstàncies semblen insuperables. La situació de Jaire semblava desesperada: la seva filla estava morta. No obstant això, Jesús el va instar a mantenir la fe. De la mateixa manera, la dona amb el problema de la sang havia esgotat totes les vies humanes per a la curació, però la seva fe en Jesús li va portar el miracle que buscava.

A les nostres vides, ens enfrontem a innombrables reptes que poden provocar por: malaltia, pèrdua, incertesa sobre el futur, relacions trencades i molt més. Aquestes paraules de Jesús ens conviden a canviar el nostre enfocament de les onades aclaparadores dels nostres problemes a la fermesa del seu amor i poder.

Quan confiem en Jesús, permetem que la seva pau ompli els nostres cors, dissipant la por. La fe no sempre vol dir que els nostres problemes desapareixeran a l'instant o que serem estalviats del patiment. En canvi, vol dir creure que Jesús està amb nosaltres en totes les situacions, treballant pel nostre bé màxim. Significa confiar en el seu temps i els seus camins, fins i tot quan estan més enllà del nostre enteniment.

Mentre meditem aquest passatge, prenguem a cor l'ordre de Jesús: "No tinguis por, tingues fe". Portem-li les nostres pors, angoixes i incerteses, confiant que té la nostra vida a les seves mans. Estirem la mà amb fe, com la dona de la multitud, i romanguem ferms, com Jaire, fins i tot quan la situació sembla desesperada.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada