dilluns, 5 d’agost del 2024

21 de Juliol de 2024

 Full diumenge 21 de Juliol 2024

---- Fulls mes de Juliol 2024

21 de Juliol de 2024

Meditació sobre la Paraula

Mc 6, 30-34

 


“Veniu ara tots sols a un lloc despoblat i reposeu una mica”   

 

           La lectura de l'Evangeli d'avui ens ofereix una visió profunda del cor de Jesús i del seu ministeri. Veiem els apòstols tornar de les seves missions, emocionats però esgotats, amb ganes de compartir les seves experiències amb el seu mestre. Jesús, notant el seu cansament, els convida a marxar amb Ell a un lloc tranquil per descansar. Aquesta invitació no és només un suggeriment pràctic, sinó una profunda veritat espiritual: el descans és una part vital del nostre camí amb Déu.

Jesús ens recorda que el descans no és un luxe; és una necessitat. És en aquests moments de quietud que podem tornar a connectar amb Déu, renovar la nostra força i obtenir claredat per al nostre viatge.

No obstant això, a mesura que es desenvolupa la història, veiem que el descans es va interrompre. Les multituds, desesperades per l'ensenyament i la curació de Jesús, els van seguir fins al seu lloc aïllat.

Malgrat la seva pròpia necessitat de descans, Jesús va posar primer les necessitats de la gent. La seva compassió va superar la seva necessitat de descans, i va optar per ensenyar i guiar la gent que el buscava. Aquest moment revela la naturalesa dual de la nostra vocació com a cristians: estem cridats a equilibrar la nostra necessitat de descans i renovació amb la nostra crida a servir i ministrar als altres.

A mesura que avancem aquest estiu, que trobem l'equilibri entre el descans i el servei, encarnar la compassió de Crist i ser pastors dels que ho necessiten. En fer-ho, no només complim la nostra crida sinó que també ens apropem al cor de Déu. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada