dimecres, 19 de maig del 2021

Aneu a convertir tots els pobles;

16 de Maig de 2021

DIUMENGE L'ASCENCIÓ DE CRIST

«Aneu a convertir tots els pobles;

jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món.»

«Il·lustració: "Antoni Daufí, cmf"»

        Amb Crist pugem al cel (Ascensió) L'Ascensió és un dels tres moments cabdals de la celebració pasqual, amb la Resurrecció i Pentecosta o do de l'Esperit Sant. Formen un tot inseparable.


I el celebrem en aquest període de cinquanta dies.

També nosaltres-l'Església- pugem amunt, creixem  realitzar-nos, cridats a seguir-lo a viure en ell i per ell, fins arribar al terme de la nostra ascensió, fins a trobar-nos  amb el nostre Cap i Pastor.

Els deixebles, no caigueren en la temptació de quedar-se "mirant al cel" sense preocpupar-se de seguir els seus passos aquí a la terra.. "Ells se n'anaren a predicar a tot arreu".

L’Evangeli s'encarna ara en totes les races i cultures.

Ha de ser proclamat a tot arreu. L'han de poder sentir i l'han de poder veure el de llavors i el d'ara. "I el Senyor ho cooperava confirmant la predicació de la paraula amb els signes que la seguien". La ruta de la fe és oberta.

Vet aquí que la gran responsabilitat de l'Església-de tots nosaltres: fer que aquesta presència de l'Absent sigui cada vegada més visible, més palpable, gràcies al nostre testimoniatge.

Ara bé ,ens cal recordar sempre aquests paraules també de Jesús: “Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món".

Amb això estem segurs que si ha pujat al cel, no per això ens ha deixat sols, sinó que comptem sempre amb la seva companyia.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada