dimecres, 5 de maig del 2021

Qui està en mi dona molt de fruit.

2 de Maig de 2021

DIUMENGE QUART DE PASQUA

Estigueu en mi, i jo en vosaltres, diu el Senyor.

Qui està en mi dona molt de fruit.

 

«Il·lustració: "Antoni Daufí, cmf"»


Les persones, avui en dia, portem una vida molt atrafegada: tots fem deu mil coses, no parem. Però no totes les vides, donen el mateix rendiment. Hi ha vides que deixen una empremta positiva per allà on van passant.

D'altres, en canvi, són buides que no deixen rastre...

La raó d'aquestes diferències ens la dóna Jesús a l'evangeli d'avui: "Jo sóc  el cep, i vosaltres les sarments. Qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit, perquè sense mi no podríeu fer res".

Què vol dir, que per donar fruit de veritat, per deixar petjades positives per allà on passo, necessito estar unit a Éll.

Potser  aquest és un dels pitjors mals de bastants cristians de la nostra època: que practiquen una religió sense contacte vital amb Jesús.

Únicament realitzen actes externs, compleixen preceptes, però sense estar connectats íntimament amb Jesús, a través de la pregària personal....

Llavors per més que es moguin sols donen fruits aparents, però no reals, falten els fruïts autèntics.

Per mitjà de la fe, viscuda a través de la pregària i de l'eucaristia, nosaltres ens podem convertir en un nou Jesús: la seva vida circularà per nosaltres i el seu Esperit ens conduirà....

Units a Éll  podrem demanar tot el que vulguem i ho tindrem, com ens diu Éll mateix.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada