dijous, 27 de maig del 2021

Rebeu l’Esperit Sant

23 de Maig de 2021

DIUMENGE PENTECOSTA "VINGUDA DE L'ESPERIT SANT"

Com el Pare m’ha enviat a mi, també jo

us envio a vosaltres. Rebeu l’Esperit Sant»


El que és propi dels cristians és palpable gràcies al do de l'Esperit Sant.

Aquell Esperit que batia les ales damunt les aigües al començament  de la creació del món, que portà un missatge d'alliberament en posar-se da munt dels profetes, damunt de Maria Mare de Déu, de Jesús, damunt  de cadascú de nosaltres els creients.

Fou  pregant units, que els apòstols acolliren l'Esperit Sant que els donaria la força per ser testimonis.

De la pregària passarien a la missió, en continuïtat amb la que Jesús havia rebut de Déu el Pare. Aquests foren els que des del principi de ministeri de Jesús havien estat amb Jesús i podien dir que l'havien vist. Per això són ara testimonis de Jesús

És doncs l'Esperit que dona testimoni de Jesús, fa néixer l'Església i la guia amb seguretat, complint  així la promesa del Senyor: "Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món"

Així tot el que l'Esperit Sant ens comunica és i ve de Jesús, el Fill, com tot el que Jesús ens ha revelat és i ve de Déu Pare. Formen la Santíssima Trinitat.

Així es complia la promesa de Jesús: "No us deixaré orfes" És l'Esperit que ens defensa i ens ajuda a ser, també nosaltres, testimonis verídics i valents d'ell, el Salvador.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada