dilluns, 23 d’octubre del 2023

ull diumenge 1 Octubre 2023

Full diumenge 1 Octubre 2023   --- 

Fulls Octubre   ---   

Fulls Setembre 2023

1 de Octubre de 2023 - DIUMENGE XXVI -

Il·lustració: A. Daufí, cmf


Evangeli Mt 21,28-32

Els publicans i les prostitutes us

passaran davant

 

Benvolguts germans i germanes en Crist Ressuscitat,

     L'Evangeli ens ensenya una lliçó valuosa sobre la importància de les nostres accions que coincideixin amb les nostres paraules. Aquesta paràbola es pot resumir amb una dita popular: "Les accions diuen més que les paraules".

La paràbola ens recorda una veritat universal: els nostres fets tenen més pes que les nostres promeses o intencions. És fàcil fer grans declaracions i promeses buides, però són les nostres accions les que revelen el nostre veritable caràcter i compromís. 

Una altra dita que em ve al cap és: "Practica el que prediques". Jesús va ser un exemple viu d'aquest principi. No només parlava d'amor, misericòrdia i perdó; Va encarnar aquestes qualitats en les seves accions. Va curar els malalts, va alimentar els famolencs i va perdonar fins i tot el més gran dels pecats. La seva vida va ser un testimoni del poder d'alinear les paraules amb els fets. 

En el nostre camí de fe, recordem que no n'hi ha prou amb professar les nostres creences; els hem de viure en la nostra vida quotidiana. Les nostres accions haurien de reflectir l'amor, la compassió i la justícia que Jesús ens va ensenyar. Mentre ens esforcem per fer la voluntat de Déu, que les nostres accions siguin un testimoni brillant de la nostra fe, demostrant que no només som oients de la Paraula, sinó que també som complidors.      Amén.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada