diumenge, 31 de desembre del 2023

24 de Desembre de 2023

Full diumenge 24 de desembre 2023 

---  Fulls mes de Desembre 2023

24 de Desembre de 2023 

4art. Diumenge d'Advent


Meditació sobre la Paraula

Lc 2, -21

Avui us ha nascut un salvador

 

         Els nostres cors s'omplen d'alegria i gratitud mentre celebrem el naixement del nostre Salvador, Jesucrist. Els símbols il·luminen el significat profund d'aquesta vinguda de Fill de Déu i fill de Josep i Maria.

El pessebre s'erigeix com un humil bressol per al rei nounat. El pessebre representa la senzillesa i la humilitat amb què el Senyor va entrar al món, escollint un lloc de naixement humil per transmetre un missatge d'accessibilitat i amor per a tothom.

L'Estrella de Betlem, un far radiant al cel nocturn, va conduir els savis a la presència mateixa de Jesús. Aquest símbol celestial parla de la guia divina i de la llum que dissipa la foscor.  L'Estrella de Betlem ens convida a deixar-nos guiar per la llum de Crist en el nostre propi camí espiritual, oferint esperança i direcció enmig de les incerteses de la vida.

Els pastors, els reis mags, el pessebre, l'estrella de Betlem, els regals i la Paraula: aquests símbols formen un tapís que explica la història del pla redemptor de Déu per a la humanitat. El Nadal no és només un esdeveniment històric, sinó una invitació permanent a experimentar el poder transformador de Crist a les nostres vides. Obrim el nostre cor al missatge profund del Nadal: un missatge d'esperança, amor i la promesa de vida eterna a través de Jesucrist, el nostre Salvador i Rei.

Que aquest Nadal sigui un temps de renovació i un recordatori que la llum de Crist continua brillant, il·luminant els nostres camins i guiant-nos cap al veritable sentit de la vida. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada