dissabte, 9 de desembre del 2023

26 de Novembre de 2023

Full diumenge 26 de Novembre 

---  Fulls mes de Novembre

    ----  Fulls mes de Desembre

26 de Novembre de 2023 - DIUMENGE XXXIV

Meditació sobre la Paraula

   Mt 25,31-46

“Tot allò que fèieu a cadascun d’aquests germans meus, per petit que fos, m’ho fèieu a mi.”

         La lectura de l'evangeli d'avui ens crida a reflexionar profundament sobre la naturalesa de les nostres accions i el seu significat etern. En aquest passatge, Jesús pinta una imatge vívida del judici final, un moment en què totes les nacions es reuniran davant d'ell, i els separarà com un pastor separa les ovelles de les cabres.

Sant Joan Crisòstom, conegut per la seva predicació eloqüent, ens desafia a veure cada persona que ens trobem com a receptor potencial de l'amor de Crist a través nostre. Crisòstom ens insta a veure el rostre de Crist en els marginats, els que pateixen i els oblidats, exhortant-nos a ser conductes de la compassió de Déu en el món.

Recordem que la nostra fe no és només un conjunt de creences sinó una forma de vida transformadora. El judici descrit per Jesús a l'Evangeli d'avui no es basa únicament en les nostres professions de fe, sinó en les accions concretes que surten d'un cor en sintonia amb l'amor de Déu.

Que les nostres accions siguin un testimoni de la nostra fe, i que nosaltres, amb cor humil, ens situem davant el Fill de l'home en aquell darrer dia, segurs que les nostres accions d'amor han estat un veritable reflex del nostre amor per Déu.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada