diumenge, 31 de desembre del 2023

31 de Desembre de 2023

Full diumenge 31 de Desembre 2023 

--- Fulls mes de desembre 2023

------ Fulls mes de Gener 2024   ---    Fulls mes de Gener 2024

31 de Desembre de 2023

31 de Desembre de 2023

 Diumenge de la SAGRADA FAMÍLIA

Meditació sobre la Paraula


Lc 2, -22-40

La Sagrada Família

 

         La primera lliçó que traiem d'aquest passatge és la obediència de la Sagrada Família a la llei de Déu. Maria i Josep, malgrat les seves circumstàncies úniques, van seguir fidelment els costums i les lleis religioses del seu temps.  L'obediència no sempre és fàcil, sobretot en un món que sovint ens anima a prioritzar els nostres desitjos per sobre de la voluntat de Déu. La Sagrada Família ens desafia a acceptar l'obediència com a expressió del nostre amor i confiança en Déu.

Simeó reconeix Jesús com el compliment de la promesa de Déu, el Messies tant esperat. Aquest reconeixement és un recordatori que Déu és fidel a les seves promeses i, quan esperem pacientment en ell, veurem la seva salvació. Anna, la profetessa, també afegeix el seu testimoni. La seva vida de pregària i devoció la va preparar per reconèixer el Salvador quan vingués.

La Sagrada Família esdevé avui un model per a les nostres famílies. L'exemple de la Sagrada Família ens inspirin per construir les nostres famílies sobre el sòlid fonament de la fe, l'amor i l'obediència a Déu. En fer-ho, participem en el pla de salvació de Déu i ens convertim en testimonis del seu amor redemptor al món. Com Simeó i Anna, siguem vigilants, reconeixent la presència de Déu a les nostres vides i testimoniant la seva bondat. Amén.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada