dissabte, 9 de desembre del 2023

3 de Desembre de 2023

Full 3 de Desembre 2023 

-- Fulls mes de Desembre 2023

---  Fulls mes de Novembre

3 de Desembre de 2023 

1er. Diumenge d'Advent

Meditació sobre la Paraula


Mc 13,33-37

“Vetlleu: No sabeu quan tornarà l'amo de casa”

En el nostre món contemporani, on les distraccions abunden i el ritme de vida pot ser implacable, la crida a la vigilància de Jesús adquireix un significat particular.  Un tema clau que ressona a través dels ensenyaments de l'Església és la importància de l'oració. Enmig de les nostres vides ocupades, és massa fàcil perdre de vista la dimensió espiritual. L'Església ens anima a cultivar una vida de pregària, a estar en comunió constant amb Déu i a buscar la seva guia en tot el que fem. En fer-ho, restem vigilants, sempre atents a la veu del nostre Mestre.

El papa Francesc, en la seva exhortació apostòlica Gaudete et Exsultate, ens recorda la crida universal a la santedat. La nostra vigilància no consisteix només en anticipar els esdeveniments externs, sinó també en protegir els nostres cors i ànimes de les temptacions que ens poden allunyar del camí de la santedat. En acceptar la crida a la santedat, ens sintonitzem més amb la presència de Crist a les nostres vides.

 Estiguem atents a les oportunitats de créixer en santedat, d'aprofundir en la nostra vida de pregària i de ser agents de canvi positiu al món. En fer-ho, vivim el missatge de l'Evangeli, fent-nos ressò de les paraules de Jesús: "Estigueu atents! Estigueu alerta!"

Que la gràcia de Déu ens enforteixi en aquest camí de fe, i que la llum de Crist guiï els nostres passos. Amén.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada